reserveer nu je kot
 
 
 

VOORZIENINGEN SINT-PIETERSNIEUWSTRAAT

■ BADGE TOEGANG TOT GEBOUW EN KAMER
Al onze kamers zijn uitgerust met een modern toegangssysteem. Met behulp van een electronische badge, krijgen studenten toegang tot de gemeenschappelijke delen en hun privé. De badges worden via een computer geconfigureerd, zijn persoonlijk en niet te dupliceren.

■ FIETSENSTALLING
De gemeenschappelijke fietsenstalling is overdekt. De studenten dienen hun fietsen te labelen zodat in de fietsenstalling steeds enkel fietsen staan die daar ook thuishoren en de fietsenstalling ordelijk blijft.

■ AFVALBERGING
Ook op kot wordt er gesorteerd! De containers van papier, glas en restafval zijn dag en nacht bereikbaar. Onze conciërge voorziet dat deze containers op de juiste tijdstippen tijdens de week wordt aangeboden om te ledigen.

■ CAMERA BEVEILIGING
Voor optimale veiligheid zijn camera’s voorzien in het gebouw en de doorgangen.

■INTERNET
Na configuratie van de toestellen op ons beveiligd netwerk, ontvangt de student een paswoord waarmee hij toegang krijgt tot ons basisinternet. Voor meer informatie over internet zie onze FAQ

■ CONCIERGE
24/7 is een conciërge aanwezig om sociale en technische problemen op te lossen. Hij zorgt er eveneens voor dat de studenten zich aan de huisregels houden en het op de kamers en in de gebouwen rustig blijft.

■ BEMEUBELD
Elke kamer is voorzien van een bureau, bed en moderne legplank. In sommige kamers is er eveneens een ingebouwde kleerkast.

■ SCHOONMAAK
Alle gangen worden wekelijks gepoetst, waardoor onze gebouwen steeds proper en fris zijn.

■ FRIGO