reserveer nu je kot
 
 
 
KAMERS & PRIJZEN - Prijzen inclusief water, basisinternet en gemeenschappelijke kosten. Exclusief 50€ provisie voor electriciteit en gas.
Beluikhuisje: kosten naargelang eigen verbruik. De huisjes hebben eigen gas-, elektriciteit- en watermeters.
 
 
Kamer die deel uitmaakt van een 3-kamerappartement. De kamers komen uit op de gemeenschappelijke ruimte die de studenten naar eigen smaak kunnen inrichten. Er is eveneens een kitchenette met 2 kookplaten aanwezig.
Er is een afzonderlijk toilet en douche.
Elke kamer beschikt over een lavabomeubel met grote spiegel, een bed, boekenrek, tafel en stoelen.

OPPERVLAKTE: 12-15m²
PRIJS: 550-555EUR
MEER FOTO'S
 
 
Deze studio is in oppervlakte de kleinste van het gebouw, maar bezit alle comfort van de andere grotere studio’s nl. een eigen badkamer en een eigen kitchenette. Deze comfortabele studio’s zijn steeds gelegen op het gelijkvloers en uitgevend op de Hoveniersberg. Buiten de passage van de andere bewoners en de studenten economie is het hier rustig verblijven.
De studio is standaard bemeubeld met een bed, boekenrek, hangplanken, kerenhanger, tafel en stoelen.

OPPERVLAKTE: 20m²
PRIJS: 630-650EUR
MEER FOTO'S
 
 
De standaard studio’s zijn ruimte studio’s volledig ingericht naar de behoeften van de student. Ze hebben elk een eigen badkamer, kitchenette en frigo. De studio’s kunnen zich aan de voorkant, achterkant, onderaan, bovenaan het gebouw bevinden. Overal is er voldoende daglicht en de architectuur zorgt ervoor dat er slechts een gering aantal personen door de gangen moet, waardoor de rust in de gebouwen bewaard wordt.
Elke studio is standaard bemeubeld met een bed, boekenrek, hangplanken, klerenhanger, tafel en stoelen.

OPPERVLAKTE: 22m²
PRIJS: 670-690EUR
MEER FOTO'S
 
 
Deze duplexen zijn standaard studio’s met een extra bovenruimte, welke bereikt wordt via een houten trap. Deze ruimte wordt vaak als slaapkamer ingericht. Op de benedenverdieping bevinden zich de kitchenette met frigo en de badkamer. Op de bovenste verdieping is er plaats voor een dubbel bed en kleerkast
Het extra verdiep geeft het pand een ruimtelijk gevoel en zorgt ervoor dat slapen en leven meer gescheiden zijn.
Elke duplex is standaard bemeubeld met een éénpersoonsbed, boekenrek, hangplanken, klerenhanger, tafel en stoelen.

OPPERVLAKTE: 30m²
PRIJS: 710-740EUR
MEER FOTO'S
 
 
Bij deze luxe studio’s valt onmiddellijk de grond-oppervlakte op. Deze studio’s bieden heel wat mogelijkheden tot decoreren, waardoor de ruimte een extra dimensie krijgt. Vaak zijn deze studio’s ook heel rustig gelegen met veel daglicht.
Elke studio is standaard bemeubeld met een éénpersoonsbed, boekenrek, hangplanken, klerenhanger, tafel en stoelen.

OPPERVLAKTE: >25m²
PRIJS: 740-795EUR
MEER FOTO'S
 
 
Deze duplexen zijn ruim en op de bovenverdieping is er plaats voor een dubbel bed of 2 éénpersoonsbedden, kleerkast en/of bureau.
Dit studentenpand is quasi een volwaardig appartement met de slaapkamer in de hoogte. Doordat er geen deuren of afscheidingen zijn is er steeds contact tussen de boven- en benedenverdieping. Ideaal voor de student die graag ruimte wenst en/of koppels die toch opteren om apart te studenten, maar toch samen wensen te zijn.
Deze panden zijn geschikt voor 1 student of voor 2 vriend(inn)en of een koppel.

OPPERVLAKTE: >50m²
PRIJS: 860-1030EUR
MEER FOTO'S
 
 
Ruim en lichtrijk appartement met een afzonderlijke ruime slaapkamer.
De leefruimte heeft een open keuken en eveneens heel wat ramen die zorgen voor een goede lichtinval. De slaapkamer is ruim en heeft eveneens ramen wat zorgt voor het nodige daglicht. Vanuit de slaapkamer is er tevens de toegang tot de badkamer met lavabo, douche en toilet.
Deze appartementen kunnen door één of twee studenten gehuurd worden.
Elk appartement is standaard bemeubeld met 1 of 2 éénpersoonsbedden, boekenrek, hangplanken, klerenhanger, tafels en stoelen.

OPPERVLAKTE: 65-70m²
PRIJS: 1045-1075EUR
MEER FOTO'S
 
 
Een authentiek arbeidershuisje met 3 verdiepingen. Ideaal voor een koppel of 2 vriend(inn)en. Gelegen in de Hoveniersberg. Ze geven uit op een gemeenschappelijke binnenkoer, welke de sfeer oproept van vervlogen tijden.
Het gelijkvloers bestaat uit de leefruimte, open keuken en een berging. Het eerste verdiep, een slaapkamer met toegang tot het toilet. Op de 3e verdieping bevindt zich de 2e kamer met toegang tot de douche. Op elk verdiep is een lavabo voorzien.
Het huisje is niet gemeubeld en ook zijn de kosten NIET inbegrepen. Elk huis heeft zijn eigen tellers voor water, elektriciteit en gas. Ook zijn de aansluitingen voorzien voor internet en TV.

OPPERVLAKTE: 45m²
PRIJS: 990EUR
MEER FOTO'S