reserveer nu je kot
 
 
 

VOORZIENINGEN AMAND

Naast de eigen voorzieningen in de studio's / kamers beschikt het gebouw over:

■ GEMEENSCHAPPELIJKE KEUKENS
Onze gemeenschappelijke keukens zijn uitgerust met een elektrisch vuur en extra frigo. Het is een plaats waar studenten samen kunnen koken en elkaar ontmoeten, maar waar het stil wordt na 22u.

■ GEMEENSCHAPPELIJK TOILET
Op zo goed als elke verdieping zijn er gemeenschappelijke toiletten voorzien.

■ BADGE TOEGANG TOT GEBOUW EN KAMER
Al onze kamers zijn uitgerust met een modern toegangssysteem. Met behulp van een electronische badge, krijgen studenten toegang tot de gemeenschappelijke delen en hun privé. De badges worden via een computer geconfigureerd, zijn persoonlijk en niet te dupliceren.

■ FIETSENSTALLING
De fietsenstalling is overdekt. De studenten dienen hun fietsen te labelen zodat in de fietsenstalling steeds enkel fietsen staan die daar ook thuishoren en de fietsenstalling ordelijk blijft.

■ AFVALBERGING
Ook op kot wordt er gesorteerd! De containers van papier, glas en restafval zijn dag en nacht bereikbaar. Onze conciërge voorziet dat deze containers op de juiste tijdstippen worden aangeboden om te ledigen. Zie ook FAQ.

■ CAMERA BEVEILIGING
Voor optimale veiligheid zijn camera’s voorzien in het gebouw en de doorgangen.

■ WIRELESS INTERNET
Na configuratie van de toestellen op ons beveiligd netwerk, ontvangt de student een paswoord waarmee hij toegang krijgt tot ons basisinternet. Voor meer informatie over internet zie onze FAQ

■ CONCIERGE
Er is een conciërge aanwezig om sociale en technische problemen op te lossen. De conciërge zorgt er eveneens voor dat de studenten zich aan de huisregels houden en het op de kamers en in de gebouwen rustig blijft.

■ BEMEUBELD
Elke kamer is voorzien van een bureau, bed en legplank. In sommige kamers is er eveneens een ingebouwde kleerkast.

■ SCHOONMAAK
Alle gangen en de vloeren van de gemeenschappelijke delen worden wekelijks gepoetst, waardoor onze gebouwen steeds proper en fris zijn.